מעי רגיש

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

11/09/2013 | 12:58 | מאת: אביעד

בן 50, בדיקום דם שתן צואה תקינות כולל דם סמוי, נמנע מחלב, מיצים, יין, קפה, ללא עצירות וללא שלשולים, אבחנת מעי רגיש לפי סימטומים (נפיחות,גזים,חולשה,כאבים מדי פעם בבטן תחתונה, ריר ביציאה, שיפור לאחר יציאה...), קולוטל וכד' לא הועיל, תה קמומיל / שומר מקטינים קצת גזים אך לא מועילים, מזה כחודש פרוביוטיקה קו-ביוטיק פעם ביום שמועילה מאוד אך עדיין חולשה והופיעו כאבים קלים רצופים בשרירים שהיו מופיעים מדי פעם קודם לכן. מה עוד אפשר לעשות כדי לשפר איכות חיים עד רמיסיה ? האם יש כיוון אפשרי לבדיקה / לטיפול להשגת רמיסיה ?

תסמונת מעי רגיש מאוד מורכבת. מאוד חשוב פירוט של כל התרופות שקיבלת עד כה. נא לקבוע תור בצורה מסודרת למרפאת מעי רגיש ב"בילינסון" אצל ד"ר דיקמן.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול