בטן סוערת בלילה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

01/09/2013 | 19:27 | מאת: בני

שלום, בן 30, ללא מחלות רקע, לפני כשנה טופלתי בהליקובקטר. מבדיקות המשך עולה כי החיידק נכחד. מאז ועד היום, במשך שנה, ללא הפסקה, בלילות הבטן מקרקרת, סוערת, הרבה גזים, לעתים כאבים עמומים. ללא שלשולים או עצירות. אין תופעות אחרות. לקחתי קלבטן וכדורי פחם ללא הקלה. כנ"ל לגבי לוסק. מה הסיבה יכולה להיות, במה ואיך לטפל? אילו בדיקות חובה לעבור? תודה מראש. הדבר מדאיג אותי כעת לאחר תקופה של הזנחה שבה אמרתי שהיה טוב ולא היה...

זה לא נשמע כמו בעיה מדאיגה ובטח לא מוזנחת . אם אין ירידה במשקל או שינוי ביציאות או בדיקות דם לא תקינות קרוב לודאי מדובר בסוג של קיבה רגיזה ואפשר לנסות אנזימים לעיכול כמו אנציפלמד או פרוביוטיקה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול