הסרת שיער בלייזר עם קרוהן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/08/2013 | 18:41 | מאת: יניב

שלום לכולם ברצוני לברר האם מותר לי לעשות הסרת שיער בלייזר כאשר יש לי מחלת קרוהן.. ואני צריך תשובה כמה שיותר מהר בבקשה.. העניין הוא כזה בחלק ממקוומות שעושים לייזר אמרו לי שהם לא עושים אלא אם כן אני יביא אישור מהרופא.. ובחלק מהמקומות אמרו לי שזה בסדר ואין שום בעיה.. אני רוצה תשובה חד משמעית כדי לדעת אם אני יכול ללכת על זה על בטוח בבקשה תענו בהקדם זה דחוף.. אה ושכחתי לציין עשיתי ניתוח לפני המון שנים להוצאת החלק המוגלתי של המעי בזמן שהתחילה לי המחלה ויש לי צלקת בבטן והאם אפשר לעשות גם שמה לייזר.. ?..

מי שיכול לענות על שאלה כזאת זה פלסטיקאי - זה לגבי אזור הצלקת לאחר ניתוח. לגבי הסרת השיער בלייזר - רופא עור אמור לענות לך. על פניו נראה כי אין בעיה להסרת שער בחולי IBD. אבל אזור צלקתי הוא בעייתי אצל כל אדם. ממליצה לפנות בצורה מסודרת לפלסטיקאי ורופא עור. בהצלחה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול