הפסקת פרדניסון וטיפול טבעי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

27/08/2013 | 13:49 | מאת: JO

הי, רציתי לברר, אני אבחנתי לפני כחודש עם קרוהן והיה במצב של דלקת ופיסטולה. אושפזתי וקיבלתי פרדניסון. אני אמורה להתחיל טיפול באימוראן אבל המליצו לי לנסות טיפול טבעי לפני. מאז הפרדניסון והטיפול אני כבר בלי פיסטולה ובלי דלקת פעילה. (לפי MRI). ביחד עם הרופא התחלתי לרדת במינון פרדניסון. שאלתי: האם לאחר הפסקת פרדניסון הדלקת תחזור או שביחד עם טיפול תזונתי וטבעי הדלקת ישאר רדום? טיפול טבעי עם דיאטה מיוחדת יכול למנוע מהדלקת לחזור? תודה

האם לאחר הפסקת פרדניסון הדלקת תחזור או שביחד עם טיפול תזונתי וטבעי הדלקת ישאר רדום? -- תחזור טיפול טבעי עם דיאטה מיוחדת יכול למנוע מהדלקת לחזור? -- לא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול