קרוהן וחיסון פוליו

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/08/2013 | 21:02 | מאת: שיר

שלום רב אני חולת קרוהן ומטופלת בפנטסה. האם אני יכולה לחסן את שני ילדי בחיסון החי מוחלש? האם הסיבה לאזהרה שכתובה בעיתונים היא בגלל המחלה או בגלל התרופות מדכאות מערכת חיסונית שחלק מחולי הקרוהן נוטלים תודה על תשובה מהירה

אני חולת קרוהן ומטופלת בפנטסה. האם אני יכולה לחסן את שני ילדי בחיסון החי מוחלש? -- כן האם הסיבה לאזהרה שכתובה בעיתונים היא בגלל המחלה או בגלל התרופות מדכאות מערכת חיסונית שחלק מחולי הקרוהן נוטלים -- בגלל התרופות

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול