כאבי בטן בצד שמאל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

16/08/2013 | 08:52 | מאת: שרה

שלום מזה כבר שנתיים שאני סובלת מכאבים בטן בצד שמאל למעלה . אף פעם לא חשבתי שזה יהיה משהו חמור ותמיד האמנתי שזה יעבור מתישהו לאחרונה הכאבים יותר דומיננטיים ומורגשים . כשאני מנסה לישון זה מפריע לי כשאני עובדת יום יום זה מפריע לי . אני חייבת למיין שהכאבים הם לא חריפים מאוד הם יותר  לא נוחים כאילו משהו לא נוח בצד של הגוף . חייבת לציין שאני לא הולכת הרבה לשירותים במשך היום אולי פעם אחד אפילו לא זה . פיפי אני עושה כל הזמן אבל צואה לא . יש פעמים שאני לא עושה יומיים שלוש . האם יתכן שהכאבים נובעים מזה ? או שמא זה משהו אחר ?

בשל השינוי שחל לאחרונה עם ההחמרה בכאבים, אין ברירה ואת חייבת לפנות בצורה מסודרת למרפאה לבירור. כאבי בטן המעירים משינה, או מפריעים לשינה, הם סימן אזהרה ולכן את חייבת לפנות למרפאה בצורה מסודרת.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול