כאב בקיבה שעה לאחר אכילת בשר אדום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

02/08/2013 | 17:55 | מאת: דוד

שלום, מזה כ-6 חודשים אני סובל מכאב בבטן העליונה לאחר אכילת בשר. איני סובל משום מאכל נוסף אלא אך ורק מבשר. בדיקות הדם תקינות, התחלתי לפני 9 חודשים לעסוק בפעילות גופנית אינטנסיבית ושיניתי את הרגלי התזונה. התוצאה - ירדתי 13 קילו והרגשתי מעולה, אלא שאז חזרתי לאכול בשר ,כמו שתמיד הייתי אוכל, והתחילו לי כאבים בקיבה. אולטרסאונד תקין, מה זה עלול להיות? אני רוצה לציין שעליתי במשקל בשלושת החודשים האחרונים בערך 3.5 קילו. תאבון בריא, יציאות תקינות .... מה זה יכול להיות ?

יש לבצע גסטרוסקופיה לבדיקת הקיבה

21/08/2013 | 00:36 | מאת: דוד

אז ככה.... לאחר בדיקת גסטרו נמצאה דלקת חריפה בקיבה . טיפול: אופרדקס 40 לתקופה של חודש ימים. האם זו הסיבה לכאבים באכילת בשר???? כל מה שאני מכניס לפה אין כאבים למעט בשר.

05/01/2014 | 15:14 | מאת: דוד

ד"ר ורד שלום חלפו 4 חודשים ועדיין אין חדש. אני מאוד מתוסכל מהעבודה שאיני יכול לאכול שוב בשר אדום. לאחר טיפול באומפרדקס והשד יודע מה, הרופאה שלי אמרה שייתכן ויש לי מחסור כלשהו באנזימי עיכול. הייתכן הדבר? האם יש אנזים ספציפי לבשר אדום ??????????

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול