[email protected]

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

20/07/2013 | 22:58 | מאת: נעה

שלום, אני בת 19 וסובלת כבר 5 שנים ממספר שלשולים רב במשך היום (בערך 6), ריר בצואה, גזים, כאבי בטן, כאב עוויתי. יש אבחנה לרגישות ללקטוז (נמנעת ממוצרי חלב). עברתי קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה ונמצאו מספר אפטות במעי הדק ואזור קטן דלקתי- מה שהעלה חשד לקרוהן. לאחר מכן טופלתי במשך שבוע ב9 מ"ג בודיזון לצורך ניסיון (הייתה הטבה קלה). לאחר הטיפול בסטרואידים עשיתי בדיקת וידיאו קפסולה ומצאו שמספר האפטות במעי והרופא שלל קרוהן וטען שמדובר במעי רגיז. האם יש סיכוי שהסטרואידים גרמו לכך? יש מקום לחוות דעת נוספת לדעתך ולהמשך בירור? תודה מראש.

ברור שהנתונים שמסרת לא מספקים כדי לתת לך תשובה מהימנה ואני בהחלט מציעה לך לגשת לחוות דעת נוספת . בכל מקרה עדיף מעי רגיז מאשר מחלת קרון

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול