לד"ר ורד שבת סחייק

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

10/07/2013 | 11:42 | מאת: חן

היי, ענית לי כאן בפורום שהבדיקה הטובה ביותר לאיבחון BACTERIAL OVERGROWTH זה בתבחין מימן בנשיפה של לקטולוז. האם את מכירה מקומות או מכונים בארץ שעושים את הבדיקה הזו? אני לא מצליח למצוא. בנוסף ביצעתי בדיקת מימן בנשיפה של לקטוז ויצא שבשלושת הנשיפות הראשונות הרמה הייתה 0 ובנשיפה הרביעית והחמישית התוצאה הייתה 40 ו42 PPM בהתאמה. מה ניתן להסיק מכך?

התשובה היא חיובית כלומר יש אי סבילות ללקטוז פני למעבדה של גסטרו בבלינסון שבניהולו של דר צחי פרץ

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול