בדיקה אנדוסקופית

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

09/07/2013 | 18:49 | מאת: פרנטה מרים

שלום ברצוני לברר מה זאת אומר חיבור ושט-קיבה בגובה 37ס"מ מן השיניים בקע היאטלי דלקת של רירית ושט תחתון דרגה 1 האם בוצעה כאן פעולה מסויימת? דלקת נורולרית קלה של רירית האנטרום נמצאה תבחין אוריאז חיובית. שנאמר לי שיש לי חיידק הליקובקטר- האם זה נכון? כרגע מטריד אותי מה זה אומר חיבור ושט-קיבה? אודה לתשובה מהירה תודה מראש מרים

חיבור ושט קיבה הוא המעבר בין הושט לקיבה ויש שם דלקת קלה מרפלוקס וזה הכל אוראזה חיובי משמעו זיהום בהליקובקטר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול