הצילו

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/07/2013 | 19:28 | מאת: אני

שלום, מזה כשלושה חודשים אני סובלת מעצירות ונפיחות קשים. לא מצליחה להתרוקן ללא לקסדין, 3 חודשים לא התרוקנתי באופן טבעי. אני בת 45. המקרה שהביא אותי למצב זה היה כאשר נכחתי במקום ציבורי, ותקפו אותי גזים כה עצבניים שאם הייתי יכולה לשחרר, לא הייתי סובלת כעת, חוסר שינה בלילות, רזיתי בצורה דרסטית. שאלתי היא, מה קורה למעי גס, לחלחולת או פי הטבעת, כאשר לא משחררים גזים, מה קורה עם הגזים שלא מוציאים, כי כאבי הבטן לא פוסקים מאז, ומבחינה פיזיולוגית, האם המעי חווה טראומה, לכן אין יציאות. אנא עזרתך

לא ניראה לי שיש קשר בין הגזים שלא שחררת לעצירות 3 חודשים אז לדעתי אם יש עצירות חדשה עלייך לגשת להיבדק

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול