abdominal pain epigastric

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/07/2013 | 08:30 | מאת: אמא

ד"ר נכבד/ה נערה צעירה בת 23 בריאה בד"כ. עם האבחנה הנ"ל. כאבים נוראיים- בדיקות דם /שתן מסגרת ברור מקיף תקינות, לרבות אולטראסאונד. בשבוע האחרון הכאבים הינם כאב "חגורתי" ז"א גב ובטן. למותר לציין שלאחרונה גם החלימה מcmv וגם היה לא בעבר הרחוק ebv/ הכאבים החלו מיד לאחר אכילת פיטריות האם יש קשר?? (למותר לציין שנמצאת בתק' לחץ של מבחנים) המלצה לת' של חודש על אומפרדקס.. אשמח לכל הבהרה בנושא ממה להמנע אם בכלל כי לנו הענין חדש.. האם התופעה חולפת מאליה? וכיצד להמנע מכאבים מהסוג הזה לרבות תזונה. בתודה רבה מראש.

יתכן כאב ממקור של מתח ומבחנים או סיום של מחלה וילרית חולפת CMV .צריך להמתין בסבלנות ואם לא יחלוף תוך שבועיים שלןשה לגשת לגסטרורנטרולוג.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול