כאבי בטן ובחילות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

02/07/2013 | 19:38 | מאת: אהובה

שלום אמי בת 87 וסובלת מזה כשנה מכאבי בטן קשים ובחילות. כל בדיקות הדם ואולטרסאונד לטחול,כבד,כיס מרה,לבלב,כולדוכוס,כליות ושלפוחית השתן שבוצע ממש עכשיו הראו שהכל תקין. כל מאכל הכי קטן שהיא אוכלת גורם לה לכאבי בטן ובחילות. מה אפשר לעשות? והאם אפשר להפנות אותנו לרופא גסטרו שמתמחה בבעיה שלה? יש לה תור לייעוץ גסטרו בבית חולים בילינסון בעוד כחודשיים. בבקשה עזרו לה.

רופא משפחה יכול בינייתים לשלוח אותה לצילום דרכי עיכול עליונות או סיטי בטן ובינתיים לתת תרופות נגד בחילות כמו פראמין או מוטיליום

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול