התקפי כאב בטן מלווה בחום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

29/06/2013 | 16:38 | מאת: יעל

שלום אני בת 33. שלשום סבלתי מכאבי בטן נוראיים. הכאבים הגיעו אחת לחצי שעה/ שעה בהתקף של כאבים שגרמו לי לצעוק ולהתפתל מכאבים במשך כדקה. הכל היה מלווה גם בשלשולים. היה לי גם חום שנע בין 38 ל38 וחצי. בגלל שהייתי מאוד חלשה לא הלכתי לרופא ורק לקחתי אקמול שעזר. אתמול החום עבר, היו כאבי בטן קלים מאוד עם שלשולים. היום כבר הכל מאחורי. הסיבה שאני מודאגת היא בגלל הכאבים העזים שלא הרגשתי כמותם בעבר. אני צריכה לבדוק את זה לעומק?

נשמע כמו מחלה וירלית חולפת - אם הכל חלף עיזבי ולא צריך כל בירור

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול