בעיות שונות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

26/06/2013 | 17:32 | מאת: ציפי

אני סובלת מכאב כרוני כמעט יומיומי בצד שמאל של הבטן העליונה לעיתים מקרין לחץ על אזור בטן תחתונה ופי טבעת. לא סובלת מעצירות או שילשולים.בדיקת קלוסקופיה ורטואלית הראתה בקע קטן באזור בית חזה וקיבה וכן בדיקה בריום הראתה כיס בושט. נמצא עיגול ס"מ צמוד לעורק הטחול נשלל בדופלר אנואריזמה.סובלת מאוד . לא אובחנה הבעיה.אולי מעי רגיז אבל אם כך מדוע זה כאב כרוני. פעמיים בחצי שנה גם נתפס לי אוכל בושט כואב מאוד. לעיתים סובלת מבחילות וכאב בשכמות צד שמאל. מה כדאי לעשות ?

אם האבחנה היא של מעי רגיז יש מגוון טיפולים תרופתיים וגם אלטרנטיבים

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול