אלטרולט ומעי רגיז

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

26/06/2013 | 12:22 | מאת: אסנת מ.

הגסטרו המליץ לי על כדור אלטרולט 10 מג לשבועיים ואחכ להעלות ל 20 מג עקב מצב נפשי קשה של חרדות שהוביל למעי רגיז, ירידה במשקל עד כדי תת משקל, שילשולים וכאבי מעיים. אני נוטלת כבר רמוטיב וקלונקס להתקף חרדה. האם מותר להוסיף כם אלטרוליט? אני מאד רגישה לתופעות לוואי כרגע. אפילו הרופאה שלי אמרה שהיא לא נתקלה ברגישות כזו ולען מפחדת מתופעות לוואי. לתשובה דחופה אודה

הכי טוב להתיעץ עם פסיכיאטר כי הם הכי בקיאים בתרופות מסוג זה אבל בגדול אני חושבת שאם מצב החרדה קשה אז בהחלט יש מקום לתוספת אלטרול

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול