חשוב מאוד!בבקשה-

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

25/06/2013 | 22:34 | מאת: דגנית עמר

לפני כשבוע ערכתי בדיקת דם שיגרתית וספירת דם בה התוצאות היו סה"כ תקינות חוץ מאנמיה מיקורציטית קלה(מקווה שאני אומרת נכון)ומדד מוגבר לחיידק.לא ייחסתי חשיבות,יומיים אחר"כ חשבתי בכאבי בטן עוויתים קצת בחילות והרגשה לא טובה.גם הצואה שלי יצאה בכמה חתיכות אבל חומה.יום שישי בערב פניתי לבלינסון למיון ועשו לי שוב בדיקות דם ואמרו לי לפנות לגניקולוג פניתי ומבחינה גניקולוגית שללו בעיה שם.מאחר לי המחזור שבועיים,כאבי בטן עוויתים,יש לי תאבון ,אבל יש לי גם משהו כזה תקוע בגרון כמו ליחה שלא מפסיקה.כל ערב ככה.זה מעצבן.ובבוקר הכאבים הקטנים בבטן היום עשיתי שוב בדיקת שתן ומצאו דם סמוי בסטיק בשתן,אני לפני המחזור אבל יש ליקוציטים גבוהים 2+מה זה אומר??בבקשה תעזרו לי מישהו!!!!

אולי זיהום בדרכי השתן או סתם מחלה וירלית חולפת -צריך מעקב רופא מטפל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול