השתלת צואה כדרך טיפול ב CDT

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

24/06/2013 | 22:03 | מאת: באנו אריאן

שלום רב! אמי בת 79 נדבקה במוסד סיעודי כשהייתה בשיקום לאחר CVA בחיידק קלוסטרידיום דיפיסיל. לאחר טיפול בוונקומיצין ופלאגיל החיידק מתעקש להתפרץ כבר פעם הרביעית...אמי מאבדת ממשקלה ומצבה לא טוב כלל. קראתי על הטיפול שנעשה בחו'ל "השתלת צואה" האם בארץ עושים את זה? והיכן? בתודה מראש, אריאן באנו

לא ידוע לי - נסה בפורום של הדסה ירושליים

27/06/2013 | 07:43 | מאת: זאב

אני לא מוצא. תודה

28/06/2013 | 12:54 | מאת: שושנה

אשמח מאד אם תצרי איתי קשר, או תכתבי כאן למי לפנות בתל השומר ובמאיר. אני מאד רוצה לעבור את הטיפול הזה. איפה מוצאים תורם בריא לחיידקי המעיים? למי שאין אדם בריא סביבו ? תודה מראש

28/06/2013 | 13:05 | מאת: אריאן

דר שומרון בבית חולים תל השומר או דר נפתלי תמנע בבית חולים מאיר... יש בעיה אם אין לך תורם בריא במשפחה...אולי בין חברים...התורם צריך לעבור בדיקות ...אולי בכל זאת יסכים מישהו...צריך בדיקות דם וצואה... זה לא סיפור קשה...בהצלחה רבה!

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול