גזים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

11/06/2013 | 08:28 | מאת: אבי

שלום אני ב68 סובל לאחרונה ממכת גזים בלתי נסבלת כמעט 24 שעות ביממה אני זקוק לשחרר את הגזים אחרת יש הרגשה לא טובה ולחץ בבטן עד שאני מרגיש סוף הפרק אני לוקח קרבוסילן פעמיים ביום מכין תמצית של קימל אבל המצב לא משתפר עשיתי אנדוסקופיה התקבלו התשובות הבאות טבעת שצקי בושט תחתון ללאאיזופגיטיס קיבה בקע סרעפתי בעומק 36 סמ לצערי אני סובל מפיסורה וטחורים שזה סיפור קואב ומרגיז אשמח לקבל התייחסות ואים מה לעשות לגבי הגזים המרגיזים והבתי נסבלים תוד תודה רבה

לנסות להוריד חלב ושתייה מוגזת ולהתחיל פרוביוטיקה -כדור 1 ליום ואנזימים לעיכול

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול