דלקת בתריסריון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

11/04/2013 | 20:39 | מאת: בת חן סבירסקי

שלום רב אבחנו אצל אבא שלי דלקת קשה באזור הקרדיה ואודם קל באנטרום. דלקת קשה בבצל התריסיון והיצרות קשה במעבר בין חלק ראשון לשני שבקושי ניתן אותו עם המכשיר של הצילום. בשלב הראשון חיברו אותו לזונדה ונותנים לו טיפול ב PPI המצב לא ממש מתשפר ולפי הרופאים יכול להיות שימטרך ניתוח. מה אומר ניתוח כזה? מה הסיכונים? האם ניתן להמליץ לנו על מנתח טוב. או מה בכלל ניתן לעשות. תודה

מקובל לתת מינון של PPI גבוה ואם אין הטבה אכן צריך לעשות ניתוח - איזה סוג ניתוח ואיזה מעקף - לפורום כירורגיה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול