הליקובקטר או ווירוס מעיים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/09/2011 | 09:04 | מאת: רועי

שלום אני בן 35 בריא בדרך כלל , לפני 7 שנים סבלתי מהליקובקטר שנמצא בבדיקת נשיפה וניתן לי טיפול מתאים והכל הסתדר לפני שבוע החלו אצלי כאבים כמו דקירות בבטן העליונה עם שלשולים שנמשכו 3 ימים לאחר הפסקה של יומיים הם שוב חזרו. באיזה שלב אני צריך לנבדק להליקובקטר שוב או שאני צריך להניח שזה ווירוס .... כמה ימים לחכות תודה

29/09/2011 | 19:39 | מאת: ד"ר אייל גל

זיהום בהליקובקטר הוא זיהום כרוני ואינו מתבטא במחלה חריפה. אם הבעיה חולפת תוך מספר ימים מיותר לבדוק הליקובקטר.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול