דימום בצואה- דחוף מאוד אני בלחץ!!!

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

30/03/2011 | 14:15 | מאת: גילי

שלום רב, היום יצא לי דימום בצואה (לא רק בנייר) בתוך הצואה ראיתי שיש לי דימום...? האם זה מסוכן? יכול להעיד על סרטן במעי הגס... יש לציין שזו פעם ראשונה שנתקלתי בתופעה כזו מדי פעם יש לי טחורים שבגללם יש לי דימום ....(שאני רואה אותו בנייר) הגיל שלי 45 ואין היסטוריה של סרטן מעי הגס במשפחה אני מאוד לחוצה ופוחדת מה עליי לעשות? לחכות שיקרה לי שוב או לרוץ לרופא? תודה גילי

03/04/2011 | 14:19 | מאת: לא דר' אבל קצת מבין

טחורים פנימיים או פיסורה יכולים לגרום למרקם של דם גם על גבי הצואה ולא רק על הנייר. בכל מקרה, עד שהדר' יענה לך ממליץ לך לפנות לפרוקטולוג ולערוך במקביל בדיקות דם. אני חוזר אני לא רופא והמידע שמסרתי הוא בגדר המלצה בלבד.. תרגישי טוב.

03/04/2011 | 14:46 | מאת: גילי

09/04/2011 | 18:20 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שמדובר בדימום מטחורים אך רצוי לפנות לרופא לבדיקה בעיקר בגלל הגיל.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול