גזים מרובים ומסריחים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

29/03/2011 | 19:32 | מאת: סיגל

מזה כמה חודשים אני סובלת (ממש סובלת !!! )מגזים נון סטופ ! מהבוקר עד הערב ! הרופא הפנה אותי לאולטאסאונד וכמובן שראו ריבוי של גזים במעי, הייתי אצל שתי תזונאיות -הורדתי חלב (פרט לאקטיביה יומית ) , הורדתי חלבונים ואכלתי רק כוסמת+אורז מלא+שעועית משך במשך כשבועיים ובנוסף אני נוטלת פרוביוטיקה -אינזימי עיכול וכן "ביו-פימייל" וכן "בנה פייבר" ולמרות זאת זה לא פוסק. כרגע חזרתי לתזונה רגילה ועדיין נוטלת את הכדורים לפני ארוחה ומשתדלת לאכול מזונות קלים לעיכול. קבעתי תור לגסטרו , אולם זה רק עוד כחודשיים ... :( מה אני יכולה לעשות בינתיים ? הפסקתי להתעמל בגלל אי הנוחות ולא נעים לשהות זמן רב עם אנשים , אחרת הבטן ממש כואבת.. אשמח אם תוכל לתת לי "תרופת פלא " עד שאפגש עם הרופא

09/04/2011 | 16:45 | מאת: ד"ר אייל גל

אין לי "תרופות פלא" נגד גזים. צריך להמשיך בבירור אם כי לא תמיד נמצא בעיה במערכת העיכול כשיש ריבוי גזים.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול