דם שחור

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

17/02/2011 | 00:00 | מאת: של

ד"ר אייל גל שלום רב, אביו סובל מדימום חזק במשך יומים של דם שחור , רמת ההמוגלובין שלו ירדה מ- 13 ל-11.1 . כמו כן הוא סובל מיציאת לא סדירות ( שלשולים עצירויות ) ירידה במשקל רציתי בבקשה ךדעת : א- באיזה דחיפות עליו לבצע קולונוסקופיה ? ב- תוך כמה זמן מגיעות תוצאות של בדיקת CEA ג- האם הנך מבצע בדיקות באופן פרטי ? המון תודה מראש

20/02/2011 | 13:09 | מאת: ד"ר אייל גל

מומלץ לבצע בדחיפות גסטרוסקופיה מאחר ויציאות שחורות מראות לרב על דימום במערכת העיכול העליונה, במידה והבדיקה תקינה מומלץ לבצע גם קולונוסקופיה. בדיקת CEA היא חסרת חשיבות במקרה כזה. ניתן לפנות אליי ליעוץ או לביצוע בדיקה דרך הקישור בראש העמוד.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול