דחוף - נטילת תרופה לא מזוהה בשל רשלנות של רוקח

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

08/01/2004 | 20:31 | מאת: טל

אבי מקבל מתדון באופן קבוע עקב כאבים כרוניים. לפני כמה ימים קיבל 3 בקבוקי מתדון. לבקבוקים היה טעם של מנטה חריף מאד, בניגוד לטעם הסטנדרטי שלהם. אף על פי כן, אבי שתה 2 בקבוקי מתדון. כשהתקשר לרוקח לברר מדוע יש להם טעם כזה הרוקח השיב - לא ייתכן שיש לזה טעם של מנטה. לכן, קיים חשד מאד חזק שהיתה רשלנות חמורה של הרוקח ויש חשש לנזקים כתוצאה מנטילת תרופה לא מזוהה כזו. מה צריך לעשות כדי לברר האם נגרם או לא נגרם נזק בריאותי בעקבות כך? האם ייתכן שלמתדון יש טעם של מנטה חריף מאד? עם איזה תרופה אחרת היה אפשר להתבלבל?

09/01/2004 | 21:56 | מאת: ד"ר אלכס גלר

לטל שלום, זה לא הפורום הנכון לשאלתך. אני לא מבין בתחום כדי לענות על השאלה. דר אלכס גלר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול