נסיונות כושלים לטיפול בקרוהן
דיון מתוך פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול
מזה 12 שנה בתי חולה במחלת הקרוהן, אנמיה חזקה, שקיעה גבוה, CRP גבוה ושום טיפול אינו יעיל. השבוע היציעו לנו טיפול בלומירה, בתי מתנגדת משום התופעות העתידיות כמו למשל סרטן ולוקמיה. היא לוקחת את הפורניטול, אך כפי הנראה הטיפול הנוכחי אינו עוזר. מה עושים? אנו חסרי אונים/ אודה לתשובתכם ואולי מישהו יוכל לסייע לנו.
גם לטיפול בפורינטול יש סיכון מסויים למחלות גידוליות מאחר ויש דיכוי של מערכת החיסון. הטיפול בהומירה הוא בטוח למדי אם כי יש לו סיכונים כפי שבוודאי הוסבר לכם. אם מצבה של הבת אינו משתפר למרות הטיפול שקיבלה עד כה כדאי לנסות טיפול בהומירה שניתן עד כה בהצלחה לחולים רבים.
בני בן 22 עבר בגיל 17 ניתוח בו כרתו לו את כל המעי הגס כמעט. לאחר שנתיים עם סטומה חיברו לו את השארית שנשארה למעי הדק. מיד לאחר הניתוח הראשון מצאנו רופא ברפואה סינית וטבעית והוא מטופל אצלו בדיקור ובצמחים. מאז חמש שנים אין לו התקפות(הוא אינו לוקח תרופות קונבנציונליות ) . לאחר הניתוח השני אמר לנו המנתח שאין זכר למחלה. רצה הגורל וגם בתי חלתה . ישר הלכנו לאותו המטפל וכיום היא מתפקדת כרגיל . יש חיים אחרי כל התרופות הנוראיות של הרפואה הקונבנציונלית. אך אף רופא ברפואה סינית לא יאמר לך להפסיקן. אלא יתן תמיכה טובה משלו. בני טוען שהוא ניצל בזכות הדיאטה והתמציות והדיקור.תנסי כי אין לך מה להפסיד רק להרוויח.
שלום ורד ראשית אני מודה לך על תגובתך וכמובן אשמח לקבל את כתובתו של המטפל הסיני. בתודה מראש מירי
שלום קראתי את דברייך בפורום והייתי רוצה גם לקבל את הפרטים של המטפל ברפואה סינית, אני סובלת מקוליטיס ומדממת זמן רב, הייתי רוצה לקבל טיפול טבעי ולא תרופות. בתודה מראש
אני גם כן עם אותה בעיה ואודה לך מאוד אם תוכלי להפנות אותי גם לאותו מטפל מאחר ואיני מצליח לאתר מישהו שמתמחה בתחום תודה רבה