זנידקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

27/06/2010 | 17:17 | מאת: שרה

שלום רב, התחלתי בטיפול בזנידקס 150. האם התרופה הזו יעילה לקשיי בליעה (סובלת מאכלזיה מזה 5 שנים) ולאחר 3 ניתוחי וושט כאשר בניתוח האחרון בוצעה כריתת וושט חלקית. אודה על תשובתך בהקדם. שרה

לקריאה נוספת והעמקה

זו תרופה המורידה את חומציות הקיבה במידה קלה, היא אינה יעילה נגד הפרעות בליעה אם כי לאחר ניתוח ושט ייתכן שקיים רפלוקס מהקיבה וזה יכול לעזור מעט. ד"ר גל
