תופעות כאבים שחוזרות ונשנות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

20/05/2010 | 11:23 | מאת: גימל

אני בת 59, בדרך כלל בריאות תקינה, אבל אני סובלת כבר כמה שנים מכאבי בטן בחלק העליון, עצירויות לפעמים, שתן אדום כהה לפעמים, פצעים בכפות הרגליים (היו לי גם בכפות הידיים עכשיו לא) עקצוצים בעור, פיגמנטציה לאורך הזרועות, כאבי שרירים , חולשה כרונית , הקאות ובחילות. עשו לי את כל הבדיקות עד לקולונסקופיה . לא גילו כלום . חוץ מחידק בשם מיקו-פלזמה שטופל באנטיביוטיקה. התופעות חוזרות ונשנות. לאחרונה שמעתי מקרובה מבוגרת שהיתה במשפחה מחלה בשם פרופיריה ? האם יש קשר ? ומה לעשות. בתודה

22/05/2010 | 13:57 | מאת: ד"ר אייל גל

פורפיריה יכולה להתבטא בכאבי בטן חוזרים ופריחות עוריות וכן שתן אדום. ניתן לבצע בדיקות מעבדה ספציפיות לפורפיריה במעבדה לפורפיריה בבילינסון. ד"ר גל

22/05/2010 | 19:36 | מאת: סתם אחת

אבל זה באמת נשמע כמו פרופיריה. תבדקי את העניין...

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול