כאבים חדים מתחת לצלעות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

08/06/2009 | 16:00 | מאת: אנג'ל

שלום,אני בת 27 לפני כחודש עברתי את בדיקת הגסטרו וגילו אצלי דלקת בקיבה הרופא נתן למשך 6 שבועות כדורים לקיבה...לנטון,לוסק,לנסו מהמשפחה של הכדורים האלו יום שישי האחרון 5/6 התחילו לי כאבים בצד ימין (מנקודת מבט שלי לא ימין כשמסתכלים עליי מקדימה) ממש מתחת לצלעות וטיפה מקרין לאמצע אבל יותר מתחת לצלעות עצמן וכאבים חדים מפריע לי במהלך השינה, מפריע לי כשאני נושמת (מזכיר מאד את הכאבים הנפוצים כשמישהו עושה כושר גופני והוא לא בכושר ואז "נתפס" לו הצד) כשאני הולכת/רוקדת בנוסף זה מפריע..ואפילו במנוחה בישיבה...אפילו מעט מקרין לי לגב התחתון עוד לא הלכתי לרופא משפחה כי כמו כולם "חשבתי שזה יעבור" אבל היום כבר יום שני 8/6 הכאבים אותם כאבים, חשבתי בבוקר היום שזה כבר עבר,חלף אך לא...זה עדיין ישנו לצערי כנראה שמחר אלך לרופא,רק רציתי להתייעץ בפורום הזה אם ידוע לכם באיזה תופעה מדובר, מה עליי לעשות כדי להפחית את הכאבים...אה ובדקתי חום היה לי 37.7 ופעם אחת 37.1 ופעם 37.4 אני ממש מודאגת...בבקשה אשמח לתגובה ועזרה... יום מקסים...

13/06/2009 | 13:58 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שמדובר בבעיה של עמוד השדרה או הצלעות, לא ניתן לשלול גם דלקת של קרום הריאה או בעיות כבד וכיס מרה ולכן יש לגשת לרופא לבדיקה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול