דיספפסיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

22/03/2009 | 23:40 | מאת: חוה

האם הבנתי נכון,שדיספפסיה: זה בעצם בעיה במערכת העיצבית המרכזית, שהחראית על מערכת הנשימה והקיבה, האם בעיה בבליעה,זאת בעיה נילוות לדיספפסיה,או בעיה ניפרדת? הרופא רוצה שאני אכך אלטרולט ואני לא מוכנה. *איזה טיפול אלטרנטיבי הכי טוב אפשר לקבל,חוץ מתזונה נכונה?* יש לציין שאני סובלת מצרבות,כאבים עמומים בכיבה,קושי בנשימה,ומישיעולים ולחה בקנה הנשימה בילתי פוסקים אני גם מקדימה הרבה פעמים קנה לושט תודה

26/03/2009 | 10:22 | מאת: ד"ר אייל גל

דיספפסיה היא שם כולל למיחושים שונים באזור הבטן העליונה ולאו דווקא בעיה במערכת העצבים. לגבי טיפולים אלטרנטיביים עליך לפנות לפורום רפואה אלטרנטיבית. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול