דלקת בקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

22/03/2009 | 22:38 | מאת: אלחאן

שלום דוקטור. אני בחורה בת 28, עברתי קיצור קיבה טבעת לפני 8 שנים, רזיתי טוב מאוד. לפעמים סבלתי מקשיי בליעה שפתרתי אותן דרך הרחבת הטבעת. לפני שנה התחלתי להרגיש כאבים עזים יותר, בנוסף לזה סובלת מעצירות כרונית שגרמה לפיסורה. אחרי בדיקת גסטרוסקופיה מתברר שיש דלקת בקיבה, מה משמעות הדבר? והטבעת עלתה יותר למעלה היא לא במיקומה הנכון, האם הוצאת הטבעת תעזור בפתרון הבעיה? מה אתה ממליץ. דרך אגב יש לי בדיקת קולונוסקופיה בעוד חודש

26/03/2009 | 10:22 | מאת: ד"ר אייל גל

נדידה של הטבעת ממקומה לאזור גבוה או נמוך יותר בקיבה הוא אחד הסיבוכים השכיחים בניתוח זה ולעתים הדבר מחייב הוצאה של הטבעת אם היא גורמת להפרעה. כדאי שתתיעצי עם הרופא המנתח לגבי זה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול