כאב ברום הבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/03/2009 | 15:08 | מאת: דנה

ד"ר שלום איך שאני מתעוררת בבוקר מתעורר איתו כאב ברום הבטן תחושה של צריבה ושעול לא ברור נרגע רק מעט אחרי אמפרדוקס ואכילה, במהלך היום הכאב קיים ולא ניתן להתעלם ממנו לפעמים גורם לסחרחורות.קיבלתי אמפרדוקס מרופא משפחה לפני חודש וחצי. האם אפשר להעלים את הכאב לגמרי מה יכולה להיות הסיבה אני שומרת על תזונה לא שמנה ופעילות גופנית בת 42 תודה

21/03/2009 | 23:45 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שמדובר על בעיה של רפלוקס עם או בלי בקע סרעפתי. מומלץ לפנות לגסטרואנטרולוג לבירור כולל גסטרוסקופיה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול