שלום רב, שאלה לי....

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

12/03/2009 | 16:40 | מאת: תמר

מתנצלת מראש על התיאורים הלא נעימים. לפני כחודש במשך כיומיים סבלתי מכאבי בטן עזים ברום-מרכז הבטן מלווים בשילשולים, בחילות והקאות וגיהוקים נוראיים בריח וטעם של ביצים מקולקלות. כעבור יומיים החלמתי ולא ייחסתי לאירוע חשיבות מעבר לסתם ווירוס שתקף אותי. שבוע אח"כ - שוב אותו סיפור עם אותן התסמינים. עוד מספר ימים עברו ושוב אותו סיפור ואותם הסימפטומים. החל מאתמול בלילה שוב חוזר הניגון - בחילות והקאות, כאבי בטן חזקים ושילשולים ואותם גיהוקים זוועתיים. (אלוהים מאיפה הריח הנוראי הזה!) קשה לי להאמין שדווקא אני חוטפת את אותו וירוס כ"כ הרבה פעמים תוך פרק זמן כה קצר ושזוהי מקריות בלבד. אני כבר מתחילה לדאוג (האמת, כבר חשבתי שאולי יש לי סרטן בקיבה). רציתי לשמוע מה דעתכם, מה אני אמורה לעשות ואיך לטפל ואת מי לראות והאם יש לכם מושג ממה זה יכול לנבוע. אגב, אני בת 44,אף אחד מהילדים או בעלי לא היה חולה ולא "נדבק" ממני ובין אפיזודה אחת לשנייה הרגשתי ממש טוב, לא היה שינוי בתיאבון וכו. תודה רבה

14/03/2009 | 22:03 | מאת: ד"ר אייל גל

זה נשמע כמו מחלה זיהומית או אכילת מזון מקולקל אולם מכיוון שזה נמשך יותר מחודש כדאי לפנות לרופא המשפחה לביצוע בדיקות. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול