ulcertive colitis שאלה בנוגע ל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

04/03/2009 | 13:43 | מאת: משה

שלום בן 36 (חשבתי שאני בריא אבל מסתבר שלא)... היום עשיתי בדיקת אנדוסקופיה אחרי שניראה דם בצואה והרופא אמר שיש לי ulcertive colitis - רוב הסיכויים(לקח ביופסיה ואמר שתשובה מוחלטת תהיה בתוך 3 שבועות) כשיאובחן סופית אני מניח שאקבל הנחיות איך לטפל בזה אבל בנתיים אני היתי רוצה לדעת כמה דברים - בתור אחד שאוהב מאוד מאוד פירות וירקות (וגם צמחוני) , האם יש איזו מגבלה בצריכה של פירות או ירקות?

09/03/2009 | 16:46 | מאת: ד"ר אייל גל

למרות מה שחלק הרופאים והדיאטנים יגידו לך אין קשר ברור בין אכילת פירות וירקות למחלה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול