אפילפסיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/03/2009 | 23:41 | מאת: יעל

שלום רב, האם יתכן קשר בין מחלות במערכת העיכול למחלת האפילפסיה?? בתי כיום בת 21 סבלה מאז ומתמיד מבעיות עיכול בעיקר מעצירויות.תמיד התקפי האפילפסיה מתחילים בכאבי בטן-ומייד לאחר היציאה..הכל בסדר.מקבלת כיום תרופות לאיזון האפילפסיה.אולי אנו תוקפים את הבעייה מהכוון הלא נכון?אילו בדיקות יש לערוך? אודה על תשובה מהירה. יעל

09/03/2009 | 16:41 | מאת: ד"ר אייל גל

אין קשר בין האפילפסיה למחלות מערכת העיכול אולם ייתכן שכאב הבטן משמש כטריגר או גירוי לתחילת ההתקף או שקיימת תחושה לפני התקף (אאורה) הכוללת כאב בטן. ד"ר גל

09/03/2009 | 18:28 | מאת: יעל

לד"ר גל שלום, תודה על תשובתך.בלי שום קשר לאפילפסיה-אילו בדיקות מומלצות על מנת לשלול כל מיני מחלות בדרכי העיכול-מאחר ולדעתינו בתנו סובלת מינקות מעצירויות ,כאבי בטן על בסיס יומיומי- מאכלים אשר גורמים לתסיסה במערכת העיכול-האם ניתן לבדוק זאת?אולי אם נפתור את בעיות העיכול שלה שאר הבעיות יצטמצמו...אודה על התייחסות מהירה. פורים שמח! יעל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול