חולה קרוהן 7שנים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

01/03/2009 | 23:58 | מאת: רוני 22

ד"ר גל היקר שלום, א- מודה לך על התשובה ב- בתשובתך לפנייתי נכון לא ציינתי שקבלתי בשנה הראשונה עם סטרואידים גם אימורן ואחרי שנה סטראידים קבלתי חמש שנים רמיקייד +אימורן 150 מ"ג ,בשנה אחרונה שקבלתי הומירה רק קבלתי חצי שנה אימורן ורופא שלי הפסיק לי את אימורן . ציינתי שסיטי בטן הצביע על פיסטולה בין אוליאום לאפנדציט . אחרי שהרופא שלי הפסיק את ההומירה ,חשתי בכאבי בטן עזים .בשיחת טלפון איתו הורה לי להמשיך עוד פעם בהומירה . שאלתי היא ,מדוע הרופא שנתן הוראה להפסיק וטען הומירה הפסיקה לעבוד ,נותן הוראה להמשיך ? הזרקתי עוד פעם הומירה היום ,אבל כאבי בטן נורא חזקים . מה עלי לעשות? ציינתה שאחזור לסטרואידים בתוספת אימורן או אחר או להצטרף לניסוי המתבצע ברבין על יד תרופה . מה עלי לקחת נגד כאבי הבטן שיאפשר לי לתפקד? האם פפברין 80 ? אם כן כמה פעמים ביממה ? או אולי תרופה אחרת שהינך ממליץ ?מאוד מעונין לפגוש אותך ,האם אתה מקבל מבוטחי כללית דרך מושלם או אחר ,עזור לי בבקשה !!

05/03/2009 | 13:32 | מאת: ד"ר אייל גל

אני חושב שזה יהיה לא נכון מצדי לטפל בך דרך הפורום. יש לך רופא שיכול לענות לך על כל השאלות ואינני יכול לבוא במקומו. אינני מקבל מבוטחים דרך מושלם. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול