בעיות קוליטיס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

25/02/2009 | 09:39 | מאת: תמי

הי, אני חולה בקליטיס ומטופלת בפנטסה מזה שנתיים, המחלה כמואצל רובנו בעלת אפס אנד דאונס. הפסקתי לקחת גלולות לפני כחודש וחצי ומאז המצב לא מדהים. שלשולים דמיים, גזים, כאבי בטן, יציאות מרובות ודיכאון בנוסף שתי תופעות מדאיגות- ירידה בתיאבון ועליה במשקל משמעותית עבורי(ואני לא בהריון..). אני קצת מבולבלת, אשמח להכוונה

28/02/2009 | 21:14 | מאת: ד"ר אייל גל

ללא ספק שאת נמצאת בהתלקחות של המחלה, שינוי במצב ההורמונלי יכול להביא לעתים להחמרה. כדאי לפנות לרופא שלך כדי להגביר את הטיפול התרופתי ואם אינך מתכננת הריון אז ייתכן שכדאי לחזור גם לגלולות. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול