צפון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

20/02/2009 | 09:41 | מאת: סססס

חליתי במחלת קוליטיס לפני 4 שנים והיה לי שני התקפים . אבל רוב הזמן היציאות שלי היו רכות . אני מרגישה כל הזמן לחץ וחושבת הרבה על המחלה . עכשיו אני בדיאטה חריפה כבר חודש אוכלת רק מרק עם עוף תפוחי אדמה גזר ,ופירות רק בננה ותפוח עץ , שתיה רק תה צמחים וזהו . עכשיו אין לי דימום וריר אבל אני לא יודעת אם להמשיך באוכל הזה כי אני מפחדת להכניס פירות וירקות .תעזרו לי

26/02/2009 | 11:50 | מאת: ד"ר אייל גל

הטיפול בקוליטיס הוא בעיקר תרופתי ואין הוכחות שתזונה כזו או אחרת פותרת את הבעיה. מציע לך לחזור לתזונה רגילה ומאוזנת ולפנות לרופא שלך להמשך טיפול . ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול