ממה זה יכול להיות ?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

18/02/2009 | 12:35 | מאת: בת 25

שלום רב , כבר שבוע סובלת מיציאות דמיות (אדום קהה + משהו צהוב ) וזה מלווה בכאבי בטן חזקים ...ממה יכול להיות זה ? אם לפני שנתיים סבלתי מאותם תסמונים ולא נתגה כלום ( עברתי בזמנו הרבה בדיקות כמו CTבטן , קולונוסקופיה , צילומים בטן שונים,בדיקות דם,... שונות וכולן תקינות וחוץ מזה אצל פרוקטולוק והוא אמר שמבחנתו הכל גם תקין ... ) אז... ממה יכול להיות ? תודה מראש על כל עזרה

25/02/2009 | 23:36 | מאת: ד"ר אייל גל

יציאות דמיות מצביעות תמיד על בעיה מסויימת במעי הגס. דם טרי נובע ברבה פעמים מטחורים או פיסורה. הייתי ממליץ לבצע בדיקות צואה כדי לשלול זיהום ובדיקה קצרה של המעי הגס- סיגמואידוסקופיה. ד"ר גל

25/02/2009 | 23:36 | מאת: ד"ר אייל גל

יציאות דמיות מצביעות תמיד על בעיה מסויימת במעי הגס. דם טרי נובע ברבה פעמים מטחורים או פיסורה. הייתי ממליץ לבצע בדיקות צואה כדי לשלול זיהום ובדיקה קצרה של המעי הגס- סיגמואידוסקופיה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול