אני מטופל חדש שלך חולה קרהון תענה לי בבקשה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

16/02/2009 | 03:56 | מאת: עדן

הלכתי אתמול לעשות CT והרופאים נתנו לי את המשקה כדי לבדוק מה הולך בבטן עכשיו בזמן ששתיתי את זה לא הרגשתי בשיא רציתי להקיא וללכת לשירותים באופן דחוף יותר אבל היה לי יציאה רגילה בזמן שהלכתי לשירותים אחרי הCT שנותנים לך משהו דרך הוריד וכשאני גמרתי את הבדיקה הזאתי לא כמו כולם רצתי לשירותים ושילשלתי מים עכשיו אני כבר אחרי 8 שעות רושם לך את זה בלילה ועדין משלשל מים עם כאבים מאוד חזקים בפי הטבעת ובבטן עם שילוב של הרגשה כאילו אכלתי חריף ויוצא לי גם דם בשילשול יש סיבה לדאגה ומה אני יכול לעשות ???

21/02/2009 | 15:42 | מאת: ד"ר אייל גל

אין סיבה לדאגה, שלשולים וכאבי בטן הם שכיחים מאד אחרי בדיקת CT בגלל חומר הניגוד שניתן שהוא בעצם משלשל. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול