בטן נפוחה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

14/02/2009 | 20:43 | מאת: שינה

שלום רב, מזה שנים סובלת מעצירןת כרונית ונעזרת בכדורים טבעיים יומיומיים -לאחרונה מזה מספר שבועות חשה בפעילות בטנית עירה (כמו כשיש שלשול) הבטן נפוחה למרות שלא אוכלת יותר מהרגיל ואז גם משלשלת אך לא מתרוקנת לגמרי ולאחר כחצי שעה שוב מתנפחת לי הבטן וחשה במין איושושים בקיבה -לפעמים חשה במין גרד בפי הטבעת- מאוד מאוד מטריד-אשמח לקבל משוב.תודהץ

19/02/2009 | 11:29 | מאת: ד"ר אייל גל

שימוש במשלשלים וגם טבעיים עלול לגרום להפרעות בפעילות התקינה של מערכת העיכול וגם לתלונות כפי שציינת. בכל אופן אם קיים שינוי בהרגלי היציאה יש לפנות לבדיקה אצל רופא גסטרו. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול