צואה דמויית זפת.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

08/02/2009 | 10:14 | מאת: מודאגת

שלום רב, בימים האחרונים הבחנתי כי בנוסף לכאבי בטן עליונה, המוקלים רק לאחר נטילת 2 טבליות אופטלגין או 2 קפסולות של אדוויל ליקוויד ג'ל, היציאות שלי הן ממש שחורות. אין דם טרי בצואה ולאחרונה לקחתי תרופות שהייתי אמורה לבלוע אותן עם אוכל - ולא תמיד עשיתי כך.ברקע: בת 44, בריאה בד"כ. בהנחה כי הצבע השחור הוא דימום שנגרם עקב לקיחת תרופות- האם מצב שכזה מסתדר בהפסקת נטילת תרופות NSID?

10/02/2009 | 00:48 | מאת: ד"ר אייל גל

צואה דמויית זפת מצביעה על דימום ממערכת העיכול הדורש פניה דחופה לרופא. כדורים כגון אדביל יכולים לגרום או להחמיר דימום בקיבה ואינם מומלצים. אנא פני בהקדם לרופא. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול