ריח רע מהפה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

04/02/2009 | 20:55 | מאת: רונית

בני בן ה 22 סובל מגיל 16 מריח רע מהפה הלכנו לרופא שמתמצא בריח והוא נתן לנו הוראות איך לנקות את הפה הלשון והשיניים. לאחר מכן בני היה אצל רופא שיניים ושם בדקו כי אין לו כלום לבסוף החלטנו להוציא את השקדים כי חשבנו שאולי זה משם בסוף מרץ יהיה הניתוח. אבל הציעו לנו לעשות בדיקה אצל גאסטרו עלי לציין שבני יש לו בעייה עם יציאות הוא יוצא רק פעם בשבוע לפעמים הוא טוען שהוא מתאפק. וכשהוא יוצא עושה קיבה אז הריח הוא זוועתי יוצא לעבר החדרים. הוא עשה בדיקת הליקוברי פילורי והתשובה בסדר אין לו את החיידק. כמו כן עשה בדיקת צואה ויצא בסדר. מה עליו לעשות עוד בקשר לעניין זה? אודה לך מאוד על תשובה מהירה.

07/02/2009 | 12:40 | מאת: ד"ר אייל גל

מומלץ בהחלט לטפל בעצירות אך אין לכך כל קשר לריח הרע מהפה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול