תוצאות הליקובקטר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

29/01/2009 | 22:46 | מאת: אס

שלום רב לפני כחודשים התגלה אצלי חיידק ההליקובקטר לאחר מתן טיפול קונבנצינלי אנט וסותר חומצה ניגשתי לבצע שוב בדיקה והתוצאה היא 0.16(קודם לכן התוצאה לחיידק היתה 10.48) כשבוע ימים החלו להופיע שוב כאבים בצד שמאל בבטן ונפיחות וגזים,האם משמעות הדבר שהחיידק נמצא?מה עליי לעשות? האם טיפול נטורופתי יכול לסייע להשמדת החיידק?אילו טיפולים משלימים ישנם? תודה

02/02/2009 | 17:48 | מאת: ד"ר אייל גל

תוצאה של 0.16 מעידה שהחיידק הושמד ואין צורך בטיפול נוסף. הסימפטומים שלך יכולים לנבוע מבעיות אחרות כגון רפלוקס, מעי רגיש או ריבוי גזים. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול