הפרעות בדרכי עיכול-כשאני אוכל מרגיש שלא יורד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

29/01/2009 | 09:21 | מאת: אלון

לפני כשנתיים בלין בדקו.רק כשאני שותה. אבל אני שואל אם יש דרך טובה ויעלה לעשות בדיקה . גם שאני שותה המיץ שאנישותה חוזר לפה יותר מאוחר לדוגמא כשאני שותה בערב באירוע בבוקר מרגיש את הטעם עם נוזל חוזר. נראה לי לא אמין בבדיקה שאני הלכתי לפני שנתיים. בצילום נראה שהם מזלזלים. אני אמת מחפש עומק אפילו אנטיוביקה לא עוזרת אני עובד מזון מסודר בצבא. מחכה לתשובתכם

02/02/2009 | 17:23 | מאת: ד"ר אייל גל

צילום ושט קיבה אינה בדיקה אמינה לגילוי בעיות של רפלוקס לושט. מוטב לבצע בדיקת גסטרוסקופיה ובמקרים לא ברורים ניתן לבצע גם בדיקת ניטור חומציות בושט. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול