קוליטיס ואולקוס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

26/01/2009 | 09:00 | מאת: אבי

שלום רב, ברצוני לדעת האם יכול להתפתח אולקוס אצל חולה קוליטיס או כתוצאה מהקוליטיס. אני עם קוליטיס כיבית כ-25 שנה במצב טוב בד"כ. לאחרונה התקפה חריפה כנראה עקבות וירוס שפעתי שעבר או משהו בסגנון שהשפיע. מסיבה כלשהי החלו כאבי בטן אשר לא היו קודם לאורך הזמן. כאבי הבטן מופיעים בכל פעם שאיני אוכל (לא כאשר אני רעב פשוט כאשר איני אוכל). כ"כ החלו להיווצר הרבה שיהוקים (גרפסים) אשר מופיעים מדי פעם. אני יודע שהתסמינים יכולים להעיד על אולקוס? האם 2 המחלות יכולות לשכון בגוף אחד? תודה

26/01/2009 | 18:35 | מאת: ד"ר אייל גל

מחלת כיב יכולה להתפתח אצל חולה קוליטיס כמו אצל כל אדם אחר. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול