כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

20/01/2009 | 14:29 | מאת: שוש

אני מזה חצי שנה סובלת מכאבים בחזה צד שמל קרוב יותר לוושת. הכאבים באים לרוב אחרי האוכל כ שעה . עשיתי בדיקת גאסטרו , בדיקות לב, בדיקות דם והכל תקין. עם אני לוקחת כדור לאנטון לפני האוכל זה מוריד את הכאב. מה זה יכול להיות ו האם יש צורך בבדיקות נוספות? האם לאנטון לא מזיק , ו מותר לקחת את הכדור לאורך זמן?

22/01/2009 | 11:37 | מאת: ד"ר אייל גל

מדובר כנראה בבעיה של רפלוקס לושט. עליך להמשיך את הטיפול בלנטון ולהמנע ממזונות חריפים ומטוגנים בשמן. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול