גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/01/2009 | 14:04 | מאת: לירון

שלום , אבי עבר בדיקת גסטרוסקופיה ביום חמישי (14/01/09) נמצא פוליפ שטוח ועל פי הרופאה לא ניתן להסיר אותו אלא רק לעשות ביופסיה,וכי הדבר לא נראה כל כך טוב באותו היום לא ניתן היה לעשות ביופסיה מאחר ואבי נוטל אספירין ופלוויקס(מחשש לדימום) ולכן נקבע תור לעוד שלושה שבועות האם זה עיכוב סביר? ועוד דבר מאז הבדיה יש לו תחושה של שריפה בבטן (יש לציין כי הבדיקה נעשתה עם מעט חומר טישטוש ולכן אבי הרגיש את כל הבדיקה) האם זהו כאב שכיח? או שמא יש צורך לפנות לבית החולים? תודה מראש לירון המודאגת

20/01/2009 | 00:09 | מאת: ד"ר אייל גל

צריך לחכות לפחות 10 ימים מהפסקת פלביקס ומדובר בזמן סביר. אינני חושב שיש לפנות לבית חולים בגלל הרגשת השריפה בבטן. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול