תרופות עם תופעות לוואי מבהילות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

14/01/2009 | 18:24 | מאת: תות- דחוףףףףףף!!!

ערכתי בדיקות גסטרו וקולונסקופיה ארוכה, איבחנו דלקת מעיים. קיבלתי שני סוגי אנטיביוטיקה שבסופו של דבר לא עזרה לי והשלשולים עם הרירית והדם חזרו ובגדול, בינתיים כשבועיים מאז אני לא אוכלת כל-כך, אלא יותר ניזונה מנוזלים( מרק, מיץ וכו'). כעת החליט הרופא לצייד אותי בתרופה חדשה במינון מאוד גבוה(ASACOL 800 גר' * 4 פעמים ביום ) מפחיד????

17/01/2009 | 23:24 | מאת: ד"ר אייל גל

אין מה להבהל מהתרופה או מהמינונים שלה. מדובר בתרופה המצפה את דופן המעי הגס ומורידה את הדלקת ויש לה תופעות לוואי מינימליות ביותר. המנון הגבוה נדרש כדי להגיע לכל אזורי המעי בריכוז מספיק. ד"ר גל

19/01/2009 | 17:34 | מאת: תות

תודה דר' גל , אתחיל לקחתן! יום נפלא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול