גסטריטיס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

07/01/2009 | 13:55 | מאת: מ.מ

הי, אני בן 30 סובל מגזים מזה 3 שנים כ-150 ביום. עברתי גסטרוסקופיה התוצאה: גסטריטיס. עברתי בדיקת נשיפה c13 לחיידק hp יצא 0.38 כיצד מחלימים מהדבר הזה? תודה

08/01/2009 | 13:06 | מאת: ד"ר אייל גל

אין כל קשר בין בעית הגזים לבין הליקובקטר שנמצא שלילי אצלך. עיין בכתבתו של ד"ר לכטר http://doctors.co.il/xID-7385,xCT-773,m-Doctors,a-Article.html ד"ר גל

08/01/2009 | 15:20 | מאת: מ.

ד"ר.. את הכתבות האלה קראתי ועברתי כבר לפני 3 שנים. אתה מחזיר אותי לקורא דברים שלא הייתי פה אילו היו עוזרים. אני פה מייאוש. לא התייחסת לשאלתי בנוגע לגסטריטיס וכיצד מתפתרים מהדלקת הזאת. אם אין בידכם הרופאים תשובה אז בבקשה תאמרו איננו יודעים. אם מצבי היה סביר ונורמלי ולא הייתי סובל מבטן נפוחה כמו בהריון, וגזים סביב השעון כל 30 שניות בהתקפות של שעה קצופה לא הייתי פונה אליך.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול